Warme maaltijden Leest

LEEST

***inschrijven warme maaltijd juni***

INSCHRIJVEN WARME MAALTIJD LEEST

"Feestzaal Sint-Cecilia - Dorpstraat 6 - Leest"

Sinds 6 maart 2023 zijn we bij Okra Leest, in samenwerking met de stad Mechelen, met trots begonnen aan een initiatief dat de kracht van gemeenschap en solidariteit viert.


Wat?

Elke eerste maandag van de maand (tenzij anders vermeld), verwelkomen we jullie graag in feestzaal "Sint-Cecilia" te Leest voor een hartverwarmende activiteit. Ons doel is duidelijk: mensen samenbrengen die in eenzaamheid leven of het financieel niet breed hebben. En dat alles in een sfeer van gezelligheid en samenhorigheid.


Hoe?

Het middel dat we hiervoor hebben gekozen, is de organisatie van een heerlijke warme maaltijd. Een voor-, hoofd- en nagerecht, bereid met liefde en zorg. Hieropvolgend nodigen we jullie uit voor een ontspannende bingonamiddag wwar we kunnen lachen, praten en genieten van elkaars gezelschap.


Wat kost het?

Om deze activiteit toegankelijk te maken voor iedereen, bieden we de maaltijd aan een gereduceerd tarief van 4 euro voor personen met een UIT-kansentarief. Voor degenen zonder dit tarief bedraagt de bijdrage 10 euro. Zo streven we ernaar dat financiële beperkingen geen obstakel vormen om deel te nemen.


Hoe deelnemen?

Om deel te nemen aan deze gezellige avond, vragen we jullie vriendelijk om minstens 7 dagen vooraf in te schrijven en te betalen. Inschrijven kan via het formulier op onze website of telefonisch op het nummer 015/27 73 11 (Jeanne Daelemans).


Belangrijk:

Voor deelnemers met een kansentarief vragen we om een bewijs hiervan voor te leggen, bijvoorbeeld via de klever van de mutualiteit.


Laten we samen streven naar warmte, samenhorigheid en verbinding. Want samen staan we sterker.


Met vriendelijke groeten,

Het Okra Leest Team


TOEGANKELIJK VOOR ELKE MECHELAAR8 januari 2024
5 februari 2024
4 maart 2024
8 april 2024
6 mei 2024
3 juni 2024
1 juli 2024
5 augustus 2024
2 september 2024
7 oktober 2024
4 november 2024
2 december 2024
 
Normaal tarief €10
Uit-kansentarief €4 (klever mutualiteit afgeven)