Winkels Corona
LEES DE NIEUWE EDITIE VAN HET OKRA-KRANTJE *** OKRA Leest organiseert voor ieders veiligheid GEEN activiteiten tot er een vaccin is *** DOE MEE AAN ONZE ACTIE: OE IST ??? ***

LEEST

PROXY DELHAIZE LEEST

Dorpstraat 14 - 2811 Leest

+32 15 27 75 41

Delhaize Proxy Leest                 

 

wil bijdragen aan de veiligheid van kwetsbare personen, en mensen uit zorg of cruciale sectoren de kans geven op gemakkelijke manier boodschappen te doen.  Daarom verzorgen wij vanaf vandaag in Leest en aangrenzende dorpen een gratis AFHAALDIENST - THUISLEVERING


Afhaaldienst:

U werkt in de zorg of een andere cruciale sector:

Wij zetten uw boodschappen voor u klaar en u komt ze zelf afhalen. U kan aan de kassa betalen maar ook contactloos betalen via overschrijving binnen de 24 u is mogelijk

 

Thuisbezorgdienst:

U bent kwetsbaar of in quarantaine en u kunt zelf niet naar de winkel komen:

Wij bezorgen boodschappen die voor 12.00 zijn besteld ten laatste de volgende dag voor 17.00 u. Betaling per overschrijving binnen de 24 u.

 

Onze inpakkers dragen mondmaskers en handschoenen en nemen uiterste hygiëne in acht.

 

Hoe bestellen?

Op onze facebook /proxydelhaizeleest of website www.proxydelhaizeleest.be vindt u een bestelformulier. Download het document en bezorg het ons via mail bestel@proxyleest.be, de rest doen wij voor U.


Wij vragen aan al onze klanten mensen te helpen voor wie per computer bestellen of betalen te moeilijk is, zodat zij ook van dit systeem kunnen genieten.

PROXY DELHAIZE LEEST

Dorpstraat 14 - 2811 Leest

+32 15 27 75 41

Dorpstraat 41, 2811 Leest

Ook met Isabelle Storme (apotheek Leest) werd afgesproken dat men medicijnen zal rondbrengen. (zonder contact, afgezet aan de deur en betaling per overschrijving).

Bestellen kan per mail arthobie@me.com of telefonisch (015/27.75.24). De wet vereist wel dat de patiënt toestemming geeft om die medicijnen aan iemand anders mee te geven, maar aan de telefoon zal Isabelle dat zelf voorstellen. 

Wat de voorschriften betreft is het ook gemakkelijk:

Van uw elektronisch voorschrift volstaat het om de code kenbaar te maken in de apotheek. Die code staat bovenaan elk voorschrift, begint steeds met “BEP” en dan nog een aantal cijfers en letters.

Deze voorschriftcode kan op verschillende manieren gecommuniceerd worden: telefoon, mail, … of de

patiënt vertelt aan de dokter dat hij/zij al deze moderne technologie niet heeft, en vraagt aan de dokter of hij/zij het voorschrift zelf doorstuurt via e-mail naar de apotheek gekozen door de patiënt. Ik denk dat de laatste optie vandaag de beste is. 

Leest Dorp 10 • 2811 Leest

Bij slagerij Cremie kan u telefonisch (015/27.29.08) of via de webshop bestellen. 

eigen bezorgdienst

voor kwetsbaren en hulpbehoevenden

GOBIEN

Juniorslaan 100, 2811 Mechelen

Bakkerij Gobien levert aan huis (uitgez. Vrijdag)

015/71.14.63

Hertstraat 6, 2811 Mechelen

015 64 94 49

Visjes van Spiessens: Bestellingen voor regio Willebroek en Mechelen kunnen op woensdag  en zaterdag tussen 11u en 13u afgehaald worden aan de hoevewinkel ‘t Hertsveld, Hertstraat 6 te Heffen (vlakbij rondpunt in Blaasveld).

Graag uw bestelling voor 9u van de leveringsdag. 

BESTEL VIA TEL OF SMS 0473 670643

Beste buren, bestel nu heerlijke verse paella royal en patatas bravas met albondigas en chorizo. Je kan deze volledig veilig komen afhalen in Leest. Betalen kan enkel online dus we ontvangen geen cash geld. Je hoeft zelfs geen deurklink aan te raken of iemand te zien om je bestelling af te halen. Hygiëne is onze top prioriteit.

Hertstraat 4

(naast de Hoevewinkel)